Philips Go Gear Video/Audio player supports WMV but it won't play

Page 1 of 21

I have this video/audio player here:

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?session=20071211215847_222.153.4.45&scy=NZ&slg=ENG&ctn=SA3125%2F97&submit.x=20&submit.y=9


On the back of my player it says it “plays Windows Media” but when i copy a wmv video or audio file onto the device, it won’t play.

I always have to use the Converter software to convert WMV to .SMV(Sigmatel motion video), but it takes 30 minutes to convert a 12 minute video.

I thought if an audio/Video player says it “plays windows media” means it can play this without converting it? reply

Feedback
12-11-2007 10:12 PM
danielspencer2
1 posts

i got a gogear aswell but mine was second hand so i didnt get the cd 4 the software do u no were i might b able 2 download this software??? reply

Feedback
01-18-2008 06:52 PM
hey i needs help

me too have a that philips go gear sa52xxbt, it says “wmv files only” but damn, those files doesn’t work or even play, what the hell is wrong? reply

Feedback
07-17-2009 11:50 PM
Zerotype

My go gear loads the video fine but when I go to the video selection on the main screen and select it, it says “no videos found” aaarrrrggg! Very agravating. It will play the videos through my computer but doesn’t even list them on the unit itself. Guess you have to pay more than $40 to get a decent multi media player. Photos and music are ok tho. reply

Feedback
10-02-2009 07:53 PM
doodledoopdeedoo

I’m having that problem Doodle...WTF reply

Feedback
10-13-2009 02:02 PM
Pancho

what can the philps gogear movie files support???? reply

Feedback
10-13-2009 02:21 PM
Pancho

I used the mpg & mp4 movie files and still can’t get it to work on my philips gogear unit.....WTF reply

Feedback
10-13-2009 03:35 PM
Pancho

Pancho wrote:
I used the mpg & mp4 movie files and still can’t get it to work on my philips gogear unit.....WTF

there is software on the philips site to convert but even after converting the videos ddont play right :OP a good mp3 player but a vid player NOT! reply

Feedback
10-17-2009 11:42 AM
SirDonDeath

The player I have, the one with the 3” screen plays video great. The included documents told me that it plays video at a specific size and frame rate. Using Windows Media Encoder 9, the same free software I use to convert videos for my daughters Disney MixMax, I can convert an entire movie in about 40 minutes. If anyone runs across this response and want the configuration file that works I can email it to them for the best video playback results. reply

Feedback
12-04-2009 10:16 AM
JohnnyCakes

Hi Johny,

Can u please send me the configuration file at shishir.srivastava84@gmail.com

Thanx in advance. reply

Feedback
12-21-2009 01:31 PM
Shishir

I have the same problem! We should sue them!!! reply

Feedback
01-23-2010 01:50 PM
guest123

can you email that to ajlewit@yahoo.com reply

Feedback
02-07-2010 09:58 AM
aaajjjllll

having the same problem. could you plz email that config info?

xrendred@yahoo.com reply

Feedback
02-23-2010 10:00 PM
guest517

Having same problem too. Could you email the instructions please? Thanks in advance! dee_jj203@yahoo.com reply

Feedback
04-01-2010 11:43 AM
Dee

Download: Any Video Converter http://www.filehippo.com/download_any_video_converter/

Convert video to Windows Media Video 9 (WMV)
Video bit rate: 4096
Width: 220
Height: 176

Works like a glove. reply

Feedback
04-01-2010 05:11 PM
Erik

Small correction.
If you have video lag, you need to convert the frame size to the lowest as possible, like 160x112.
Video Bitrate is not too relevant, i tested it 5000 and works great. reply

Feedback
04-02-2010 08:26 AM
Erik

it supports .smv files reply

Feedback
04-14-2010 09:07 AM
suvam

Special program from philips:
http://drivers.softpedia.com/get/FIRMWARE/Philips/Philips-WAS7500-37-Streamium-Wireless-Music-Station-Firmware-126.shtml reply

Feedback
05-31-2010 03:07 PM
Erik

Johnny can you also send me the information i would appreciate it
email is as followed
daeja.williams@newtech.wwschools.net reply

Feedback
04-09-2011 07:50 PM
Damone
1 posts

I have a 30GB philips gogear and when you go to youtube and click on download clip, i put it under audio and mp3 format and everything but when I send it to WMP and then sync to player, it says on device but then when I click the playlist I sent it to, it says “no playlist”. Does anyone else know another way about getting them on? My sister can do it just fine on her Zune :( Thanks, Jessica reply

Feedback
05-08-2011 08:14 PM
22wingzero

Page 1 of 21

Post Your Answer

Topic
Your reply
Your name
or log in
Verify you're human
Captcha temp. disabled on test..!

By submitting this form you agree to our posting rules,
privacy policy and our disclaimer.