Movie Maker no Video Image just sound :S

Hello folks,

i have a Sony SR-55E camcorder and i have made some videos that a can see with sound and image in windos media player 12 but when a try to make a video clip in the windows movie maker 2.6 the video i import only have sound and no image... or better only a black image.

anyone to help?!?!?! :D reply



Are you sure that you’ve dragged the imported video icon into the Video section and Audio/Music section, not just Audio? I’ve experienced this myself and silly me, I forgot to drag it into the video section so of course it’ll be a black screen. Hope this helped...even though it’s seceral months late reply

Feedback


Hebi, thank you! I also had this problem and had no clue why the movies were only playing in audio once I saved them. Thanks for helping me fix this! reply

Feedback


hello reply

Feedback


After reading your blog post I brsowed your website a bit and noticed you aren’t ranking nearly as well in Google as you could be. I possess a handful of blogs myself and I think you should take a look here: You’ll find it’s a very nice tool that can bring you a lot more visitors. Keep up the quality posts reply

Feedback


My Issue is i am making a video using pictues and i imported them along with add musing tab to add music, but i am only getting black screen with audio only no image files i added. Can you please help. reply

Feedback


wait i dont get what to do, when you drag a video or a music file, you drag it onto the same thing, there is no seperate video section.... help me someone reply

Feedback


i also cant see any picture only a black screen teel me someone what to do reply

Feedback


I’m having a similar issue; I have some new .wmv files that I’m trying to import, but when I do WMM says it has to “prepare the file," then gives me nothing but solid green for the duration of the video file... reply

Feedback


after saving my all appears were a black screen and only you can hear the sound of each clip ..no video at all
reply

Feedback


I am getting the same thing with Movie Maker 2012. I have put together a short video made up from various wmv clips. I turned off the sound but added captions. The project file presented a good video in Movie Maker but I cannot seem to save it to a wmv or mpeg4 format file. It plays back as a blank screen on Windows Media Player. Also, if I try to open the created wmv file with Movie Maker both the preview screen and the storyboard show blanks.
I can produce a good video with Movie Maker but I can only show it by using Movie Maker to replay the project file. reply

Feedback


this happened to me too , uninstall the 2012 windows essentials version and download the 2011 .. reply

Feedback


Post Your Answer

Topic
Your reply
Your name
or log in
Verify you're human

By submitting this form you agree to our posting rules,
privacy policy and our disclaimer.