XSplit MP4 Files Damaged

posted in General

I recorded some MP4 video files with XSplit. I’m using X.264 for video and AAC LC HQ for audio.

I recently realized that some of the files are not playable. It affects SOME of the files I recorded, not all of them. I have no idea what caused it. It might have been something that happened after a successful recording.

When I open them in VLC, I don’t get an error message and the file appears to play. VLC displays a correct timeline. However, there is no video, not even a black screen - it looks like an audio file. There is also no audio playing.

I already tried fixing them with common tools such as HD Video Repair Utility from Grau GmbH and FixMP4 from Remo Software. But no dice. I got a partial result from HD Video Repair Utility. The tool generated a file with black video but audible audio. However, the timeline was off.

I tried extracting the streams using YAMB. The audio it generates is silent. The video it extracts doesn’t even get recognized by YAMB when I re-create an MP4 using it.

I need to recover those files. Any procedures or diagnostic tools somebody can recommend to me?

Here are samples:

Damaged File:
https://www.dropbox.com/s/a8hcqdaqbrfd2nc/broken.mp4

Working File recorded with the same settings:
https://www.dropbox.com/s/dxculfu83t9pltq/notbroken.mp4 reply



necesucesito El Codigo
reply

Feedback


thths reply

Feedback


Post Your Answer

Topic
Your reply
Your name

or log in
Verify you're human

By submitting this form you agree to our posting rules,
privacy policy and our disclaimer.