Windows Media Player crashes when opening avi files

posted in General
Page 2 of 3« first 2

This did not solve the problem for me. Anyone know if there are configuration changes needed after downloading the ffdshow drivers? reply

Feedback


just delete the fun_avcodec.dll
that’s all! reply

Feedback


Thxs, my problems is solved!!!!!! reply

Feedback


The FFDShow didn’t solve my problem. Explorer crashes even when I click once on the file or something the folder the file is housed in. reply

Feedback


I got a problem with Windows Movie Maker, Whenever i import .avi videos made with Fraps, It crashes. I think it may be related to nero but i uninstalled that, Still nothing. Any ideas? reply

Feedback


worked for me too! reply

Feedback


thank you so much! reply

Feedback


Hi I would like to recommend you very useful file search - http://newfileengine.com/
You can find a lot of new movies, games and music there. Enjoy it! reply

Feedback


Lots of the files from the Megaupload system at the global web are available for downloading at http://megaupload.name/ without registration! reply

Feedback


Max2410 wrote:
I had the same problem, I did some searching, and was advised to install the mpeg4 decoder at the following link :-

http://www.free-codecs.com/FFDShow_download.htm

It worked for me. Problem solved

Thanks! That worked. reply

Feedback


fixed mined too.. suprrr! reply

Feedback


Max2410 wrote:
I had the same problem, I did some searching, and was advised to install the mpeg4 decoder at the following link :-

http://www.free-codecs.com/FFDShow_download.htm

It worked for me. Problem solved

This helped me play the video, but Windows Explorer still crashed on me reply

Feedback


THANK YOU SOOO MUCH! This worked perfectly :) reply

Feedback


I have been looking for hours over a solution for this, and this owrked perfectly first time. the post may be old, but the wisdom carries on. Thx heaps. reply

Feedback


Had same exact problem and problem was solved with this installation. Thanks! reply

Feedback


thanks. worked like a charm. reply

Feedback


I had the same problem, but I solved it by simply downloading a DirectShow Filter Pack from free-codec.com.

www.free-codecs.com/download/DirectShow_FilterPack.htm reply

Feedback


Wow, just searching for this odd issue that affecting me this morning. The FFD show fixed me right up :) Thanks! reply

Feedback


My stupid WMP keep telling me “Codec Error" reply

Feedback


Max2410 wrote:
I had the same problem, I did some searching, and was advised to install the mpeg4 decoder at the following link :-

http://www.free-codecs.com/FFDShow_download.htm

It worked for me. Problem solved

Thanks a ton!!! reply

Feedback


Page 2 of 3« first 2

Post Your Answer

Topic
Your reply
Your name

or log in
Verify you're human

By submitting this form you agree to our posting rules,
privacy policy and our disclaimer.