firmware MP4 Mp3 player - VL 547

Page 1 of 761 3 4 last »

03-23-2006 08:58 AM
Vick Sydney

Help me! I bought a MP4 MP3 player brand Visual land 547 from Ebay. Then I try to upgrade the firmware...but unfortunately it no longer works properly. I cannot connect it with my computer, cant operate when it is turned on. Cant see any effect when connect with my computer. It’s absolutely silent.

Anyone has experienced with this...please help me to fix it up. reply

Feedback

03-23-2006 10:35 AM
Marcus Aurelius

Try this site: http://www.visual-land.com/ebay/web/inquiry.html reply

Feedback

04-04-2006 06:46 PM
Arishneel

Hi,
I have a similar mp4 player like this but mine looks like this:
http://www.mtwo.com.tw/images/product/MP-775.JPG

I guess I upgraded it with the wrong player and all I get is a dead blue screen.

I cannot recover the old firmware either using the upgrade tool in mp3 utilities.

My original version was 3.2.16 Wilson Co Ltd. and I was only upgrading with another 3.2.16 version.

Any idea what went wrong?

I also tried a bunch of other firwares...version
3.2.13, and other 3.2.16 versions but none work.

Where can I find I firmware that will work or how do I recover my old one? reply

Feedback

04-05-2006 08:16 PM
vick Syd

hi Arishneel!

is yr Mp4 player completedly dead as u just finished upgrading the firmware? And you are unable to interact with it whatsoever by computer or running it? If so...u got the similar situation like me...And I try to contact the manufacturer...in HongKong but no response at the moment. SO bad sevices.

I think it requires to have a particular progam that can reset the memory chip of the player... I strive to find it...

If u have any solution, please send a message for me...good luck reply

Feedback

06-12-2006 09:58 PM
Nino

hey i’v got the same problem with the same player tried the same version, but damn doesn’t work anyway...my screen lights on but nothing happens, may it be a problem of the upgrading programme...any way the mother board was marked as mp680-cl-v11 and i found a bin file that doesn’t work even if the upgrade log of the programme says something succesful when i try to open it it goes wrong when upgrading and everything stays the same!
HELP!!!!! reply

Feedback

06-17-2006 02:24 AM
arish

Hi again, I managed to successfully short circuit my player and bring it to recover state. Before it wasn’t being recognized by my computer at all. Now I can at least store files in it but I still need the correct 3.2.16 firmware.
Here’s a link to the steps I took to short circuit my player:
http://mympxplayer.com/viewtopic.php?t=79&postdays=0&postorder=asc&&start=30

Anyways, if anyone has a 3.2.16 firmware, please help me out. Thanks

I already tried a bunch of 3.2.16 firmwares but none seem to match the original firmware format so all i get is a blue screen.

Thanx again. reply

Feedback

07-02-2006 06:03 AM
chino

hello there i succesfully upgraded my mp4 without some errors, i think you have to have the exact version to do the work i hope it is a big help to you........ reply

Feedback

07-21-2006 10:09 AM
ilkaha

Nino wrote:
hey i’v got the same problem with the same player tried the same version, but damn doesn’t work anyway...my screen lights on but nothing happens, may it be a problem of the upgrading programme...any way the mother board was marked as mp680-cl-v11 and i found a bin file that doesn’t work even if the upgrade log of the programme says something succesful when i try to open it it goes wrong when upgrading and everything stays the same!
HELP!!!!!

I have the same player and had the same problem. I found the right firmware and now it works perfectly. If you want me to send it to you, give me your email adress and I will send you the file.
Have a nice day.
PS : petit_lutin_ensorceleur@yahoo.fr reply

Feedback

07-27-2006 05:49 AM
deep

it will be a grat help for me if u send the version of firmware reply

Feedback

07-27-2006 05:54 AM
deep

it wil be a great help to me if u send the firmware my email address is xaman1140@yahoo.com reply

Feedback

07-27-2006 02:13 PM
arianna

hi im a new person here so i need setle here and chat reply

Feedback

07-31-2006 10:47 PM
octavio

hey anyone has some firmware for this model board MP-693C-SL Main V1.3 and this mp4 is 8gb pls help me i alrady tried a lot of firmware and the lcd sill blue thanks reply

Feedback

08-01-2006 08:37 PM
ChrisP
4 posts

Hi i have a Sony MP3/MP4/REC/FM Player
This is the current firmware version
ACTS16D_16_SZG
2005/07/22
3.2.16
2005/07/01

when i play music on it its always crashing and i dont know how to upgrade it i dont have any information on it i dont know the memory capacity or anything. its black and its got silver buttons. i created other folders next to the music folder and now i cant delete them because the music i put in those folders has renamed itself to weaird symbol names (little square boxes) please help me my e-mail is waco_maco69er@hotmail.com reply

Feedback

08-01-2006 08:53 PM
ChrisP
4 posts

Hi i have a Sony MP3/MP4/REC/FM Player
This is the current firmware version
ACTS16D_16_SZG
2005/07/22
3.2.16
2005/07/01

when i play music on it its always crashing and i dont know how to upgrade it i dont have any information on it i dont know the memory capacity or anything. its black and its got silver buttons. i created other folders next to the music folder and now i cant delete them because the music i put in those folders has renamed itself to weaird symbol names (little square boxes) please help me reply

Feedback

08-15-2006 02:14 AM
ChrisP
4 posts

Hi i have a Sony MP3/MP4/REC/FM Player
This is the current firmware version
ACTS16D_16_SZG
2005/07/22
3.2.16
2005/07/01

i formatted my MP4 player which was a 2gb mp4 but now it is a 114mb with the same firmware.....how can i get my 2gb of storage back please anyone??? reply

Feedback

08-16-2006 02:23 AM
ilkaha

I had the same problem and to recover my memory I had to format my player in FAT format. With your player you certainly had a software that can format your player or you can do it with windows XP with a right clik I suppose. But before it is better for you to search in which format do you have to format. Have a great day reply

Feedback

08-16-2006 07:50 AM
lontra

ilkaha wrote:

Nino wrote:
hey i’v got the same problem with the same player tried the same version, but damn doesn’t work anyway...my screen lights on but nothing happens, may it be a problem of the upgrading programme...any way the mother board was marked as mp680-cl-v11 and i found a bin file that doesn’t work even if the upgrade log of the programme says something succesful when i try to open it it goes wrong when upgrading and everything stays the same!
HELP!!!!!

I have the same player and had the same problem. I found the right firmware and now it works perfectly. If you want me to send it to you, give me your email adress and I will send you the file.
Have a nice day.
PS : petit_lutin_ensorceleur@yahoo.fr

Send me the firmware please, i have the same problem!! lalontra@gmail.com
thanks a lot everyone!! reply

Feedback

08-18-2006 10:22 PM
macker

I have same problems screen does not display and is picking up as 100mb drive.
It is a mp693c-sl main v1.3. Can anyone help me with a firmware that works? reply

Feedback

08-20-2006 05:12 AM
waswad

i have the same problem and i bought it by 2 Gb and its now 114Mb so please send me the software

waswad@hotmail.com reply

Feedback

08-22-2006 03:15 AM
Damien

Please send me the Same firmware
Damienwgreenwood@hotmail.com reply

Feedback

Page 1 of 761 3 4 last »

Post Your Answer

Topic
Your reply
Your name
or log in
Verify you're human

By submitting this form you agree to our posting rules,
privacy policy and our disclaimer.