some .avi files play, only audio, no video...

Page 4 of 10« first 1 2 4 6 7 last »

08-28-2008 11:02 PM
Yeahbooooyyyeeee

http://www.divx.com/divx/windows/

works like a charm. Thanks! reply

Feedback

09-02-2008 12:15 AM
peejay

Same problem here. But...
The moment I try in Cat.Cont.Center [Preferences]-[Restore Factory Defaults] the video image returns. But if i click anywhere in CCC then video picture goes black again. Nasty! reply

Feedback

09-04-2008 07:13 PM
Jack B.

The ATI card setting switch from custom to Home solved the problem! Thanks so much!!!! This has been bugging me for months you rock!!! reply

Feedback

09-25-2008 03:57 PM
cws95

Thanks Pete! the catalyst controller fixed the problem. reply

Feedback

09-28-2008 01:21 PM
Morse

I tried changing the ATI setting from custom to home and the didn’t fix it so I downloded DiviX player instead of windows media player and it started playing all my files just fine thanks for the help. reply

Feedback

10-12-2008 08:48 AM
DVD-Kraker

I had the same problem, sound no pic, i went here http://www.videolan.org/vlc/ downloaded the player and BOOM, the video plays. reply

Feedback

10-15-2008 12:22 PM
Eggy

I Have the same problem with some avi. I have CCCP codecs and also VLC. When I try to read them on Windows Media Player, Classic or VLC, I get only the sound. My laptop is brand new and have Vista. I set the ATI video presets to Home and it did not work. Divx works very well. reply

Feedback

10-22-2008 04:34 PM
aw

Thank you so much for that link; it would have taken me hours to figure out on my own. Files work great now! And for future views--it is a free download. :) reply

Feedback

10-22-2008 07:03 PM
kangurka

Peymonsters solution fixed my problem in like 3 mins! Thank you so much! reply

Feedback

10-24-2008 03:06 AM
Gratitude

switching the catalyst settings to theatre was the trick for me! Thanks alot!! reply

Feedback

10-30-2008 06:59 AM
Harrisonmguk

PeteJones...i love you....cheers...now i can watch heroes series 3 :D reply

Feedback

11-05-2008 02:23 PM
Abbs

Try downloading Total video Converter and converting it in any other format.
Worked for me.. reply

Feedback

11-05-2008 11:52 PM
martinimos

used Gspot codec v2.70a - It states that the codec is DIVX and the codecs are installed. however when i play the file on wmp I get the message that wmp encountered a problem while playing the file. Audio codecs are installed and there is audio, no video.

No video on nero, real, wmp or quicktime
Any idea what to do next? reply

Feedback

11-16-2008 06:36 PM
V1V1

I recently downloaded uTorrent, and have been downloading some stuff from the Pirate Bay. However, when I tried to play a downloaded file, it would play audio but no video. Why is this?! Please remember that I am a total noob at this, so don’t hate if it’s a really stupid question.
Is this just a problem with the download, or is it something else? reply

Feedback

11-19-2008 12:57 AM
Lilphyco

notatechie wrote:
Sorry guys, I’m not that much computer tech savvy. But at least I know I have NVIDIA AGP graphic card installed on my sistem. Does this ATI stuff also apply in my case? Pls help

You’re not that good at spelling either :) reply

Feedback

11-23-2008 01:08 AM
if your still intrested

download winff and convert it you wwill have great quality they accept any file with audio/video convert to any thing...
i had the same avi ish then i got the fucking winff best solution reply

Feedback

11-24-2008 08:25 AM
Praetorian

DivX link from Peymonster worked like a charm for me too!
Thanks, Peymonster. reply

Feedback

11-29-2008 02:30 AM
Brian H

Bullish wrote:
Thx a lot Pete, It solved my problem ! You’re the best !

I have Nvidia GeForce MX, and have developed the same problem somehow. AVI files give me sound only, in WMP or any other player I have. Updated drivers, no joy. DivX didn’t help either. reply

Feedback

11-29-2008 02:49 AM
Brian H

Ah! The K-Lite codecs worked. Thanx megallions, Razor! reply

Feedback

12-05-2008 04:39 PM
WildAngel

Thanks r14rossi!!! it really did work!!!! i just went to the site and that’s it!!! Thank you!!! reply

Feedback

Page 4 of 10« first 1 2 4 6 7 last »

Post Your Answer

Topic
Your reply
Your name
or log in
Verify you're human

By submitting this form you agree to our posting rules,
privacy policy and our disclaimer.