No sound, GSpot says I have the right codecs

:(When I tried to play some Divx files there was no sound. I ran the files through GSpot who told me I needed AC3Codecs. I installed these, but still no sound. When I ran them through GSpot again, it says that I have the necessary codecs and that it should play. What do I do now? Can anyone please help me? reply

Where did you get the AC3codec from? (it’s really a directshow decoding filter).

Did you try turning your volume up a lot? This usually helps because the volume is usually quite low in AC3 encodings.

Which media player are you using? reply


Thanks for the reply. First of all, i tried in all different players. most just gave error warnings and wouldn’t play the files at all. now i’m using windows media player. wmp said that there was an error downloading the code and then played the file without sound.
i downloaded the AC3Codec from this sight. do you have any idea what i’m doing wrong? reply


Try reinstalling the AC3Filter from here:

What are GSpot’s details about the file? reply


Re-installing the ac3filter from did the trick for me! Thank you much!
Elias reply


hey thanks! now all of my movies have sound! reply


Hi MattI would like to know if it would be posadsiadble for you to build a sound trigadger for me? I will be down at the cape for the last launch for a 3D docaduadmenadtary, and will have acsces around the pad for one still camadera Nikon D3. If you have time to build it what would you charge?Thanks Doug reply


Post Your Answer

Your reply
Your name
or log in
Verify you're human

By submitting this form you agree to our posting rules,
privacy policy and our disclaimer.