avi with no sound

posted in Audio Codecs, viewed 194k times Page 1 of 8[1] 2 3 4 next › last »

hi,

I’ve got a movie made up of 2 avi files with no sound. Is there anything I can do?

Many thanks
reply

Feedback
02-16-2004 06:17 PM
nmsconsultoria

Install the AC3 filter:
http://ac3filter.sourceforge.net/ reply

Feedback
02-16-2004 11:29 PM
FrightfoO
615 posts

thanks, I tried that but it hasn’t worked, maybe I did something wrong... I saved the codec to my desktop and then installed, was I suppose to save it anywhere special?

I also tried playing the film in something called BS Player with the same disappointing result, but it at least gave me an error message which said “Overlay failed”.

And while the film was running, I right-clicked and found the AC3 codec and when I selected this a graphic equalizer appeared looking every bit as though there was sound playing, i.e. the frequency bars were moving up and down.

The file is called **********_***_(2003).CD1.DVDScr.DVL.ShareReactor.avi and the video codec is XVID. In case you need to know, I’ve tried the DivX player as well to no avail.

What do I do now? Many thanks reply

Feedback
02-17-2004 03:31 AM
nmsconsultoria

Brilliant Frightfo0!

I had the same problem as nmsconsultoria and installing the AC3 filter from the location specified worked like a dream.

Thanks. reply

Feedback
08-29-2004 02:51 AM
Amano

yea frightfo
helped me out too reply

Feedback
09-12-2004 11:27 AM
dellacroixx

finally!!

It DOES work. I think the problem began when using codec packs, I always have problems with nemo. reply

Feedback
11-28-2004 11:19 PM
pedro

Thanks for the link, solved my sound codec problem. Saved it to any directory, executed it and now sound works on media player.
Cheers,
Jez reply

Feedback
11-29-2004 10:03 AM
Jezza

Thx, it helped me too. Just instal the codec and run the movie.

Steven reply

Feedback
02-11-2005 04:03 PM
Steven

helped me too. thanks. reply

Feedback
02-11-2005 05:58 PM
Foaming Pantsnake

cheers for that one ... superb reply

Feedback
02-18-2005 06:06 AM
jamesthecat

Still, it is possible that the file is just plain fake/corrupt reply

Feedback
02-21-2005 08:10 PM
Zombies2

just say the post on the ac3 filter info and it helped me alot, thanks reply

Feedback
03-06-2005 08:17 AM
tin23uk

Amazing... it worked first time! Cheers. reply

Feedback
03-06-2005 09:50 PM
Anwar

that was AWESOME FrightfoO! ... i have never found such an easy solution from a forum... worked just like that! reply

Feedback
03-15-2005 11:04 PM
dr3wy

Brilliant! Take a bow..... Result!!! reply

Feedback
03-16-2005 05:56 AM
Big Nose

Thanks for your brillant support ... it works perfect!!!! reply

Feedback
04-02-2005 04:35 PM
The German

thanks for your help
it has been ver useful reply

Feedback
05-08-2005 10:25 AM
johana

Thank you... works wonderfully, although a little quietly reply

Feedback
05-08-2005 07:29 PM
Nic

thanks man you’re the best reply

Feedback
05-23-2005 04:32 PM
Lola

me too! cheers! reply

Feedback
09-09-2005 12:28 AM
obstacle3

Page 1 of 8[1] 2 3 4 next › last »

Reply

Topic
Your reply
Your name
or log in
Verify you're human

By submitting this form you agree to our posting rules,
privacy policy and our disclaimer.